keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Vit skjorta

Image and video hosting by TinyPic

  • Nyt ei oo naama ja hiukset kauhean hehkeinä. Kasvot on läsähtäneen masentuneen lehmän näköiset ja hiukset sotkutakkuhamppua + juurikasvu!!
  • (Koeviikko, just tulin kotiin). Toivoisin niin todella pääseväni M8 kurssin kokeesta läpi, se oli siis tänään. Vaikka kuinka hyvät eväät mulla oli eilen lukiessa niin tuntuu, että ehkä 1-2 tehtävää osasin, mutta lopulta kun saan kokeen takaisin siitä huomaa, että en osannut kuitenkaan mitään. Huomenna ruotsi4, perjantai vapaa, maanantai ruotsi5 ja loppuviikko vapaa.
Valkoinen kauluspaita/valkoinen paita ja farkut= turvallinen yksinkertainen valinta, vaatekaapin perus vaatimus ja pelastus.
  • Aattelin hieman kokeilla jotain uutta ja virittelin paidan tollain kulmista erisuuntiin huosujen alle.
Miltä näyttää?
  • Vaikkei mulla ole minkään hoikimman tyttelin ruumiinrakenne (luut), niin sopiiko?
    -Itse tykkään, minittäin jotain vaihtelua siihen miten normaalisti kauluspaitaa tulee pidettyä päällä.
  • Ja koska kuulin tuossa vähän aikaa sitten jutun, että stockan myyjä oli sanonut jollekkin, että jos ei ole vyotä se on tyylivirhe (vaikka itse oon sitä mieltä, että jos housut pysyy jalassa ja näyttää muutenvain hyvältä ilman vyötä niin ei sitä tarvitse!). Tuli mieleen tuo ihan upouusi vyö, jonka äiti osasi tuoda hyvänä tuliaisena Virosta, laittaa päälle koska nää on farkut jotka ei pysy päällä ilman vyötä.

Nyt voisin tässä välissä hieman lukea ruotsia, sitten tehä jotain ja sitten ehkä taas lukea ruotsia, siitä ei onneksi ole niin suuret paineet mitä matikasta oli.

Ps. Mitä muuten ootte ylipäätään mieltä kauluspaidan ja farkkujen yhdistelmästä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: